Carian

Isnin, Disember 31, 2012

Bye bye 2012, Welcome 2013 !

Bersarang sudah belog ni tanpa sebarang entri baru. Macam dah tak bernyawa belog ni . Ehem, setahun tak update berita, saya dah pun berstatus ibu ye. InsyaAllah akan cuba kemaskini belog burok ini untuk tahun 2013.

Till then, SELAMAT TAHUN BARU 2013 buat semua ! Semoga apa yang dirancang tercapai dan buangkan segala perilaku negatif gantikan dengan semangat yang positif dalam hidup kita !

xoxo,

5 ulasan:

  1. wahh dah jadi ibu! tahniah and selamat tahun baru hehe =)

    BalasPadam
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam

Pautan Member Bloggers