Carian

Rabu, Februari 09, 2011

♀Gegar 1000 blog oleh Ben Ashari



Sebenarnya dah lama nak join segmen abang Ben ni, tapi asyik tertangguh jer. Ceh, ingat nak tunggu sampai abang Ben umumkan blog yang ke 901-950 baru nak join, mana kan tahu dapat nombor ke-1000 ke, hehe. Berangan! Walaupun tahu terlambat sebab dateline abang Ben untuk segmen ni pukul 6 petang semalam, tapi mana kan tahu abang Ben selit juga belog saya ni. Asyik mana kan tahu jer kan ? Whateverr .. kluar slang Penang plak ^_^.

So, sape-sape nak join jom kita buat entri pasal segmen abang Ben ni. Ikut syarat-syarat beliau dan paling mudah letakkan kenyataan seperti dibawah ya!


xoxo,

6 ulasan:

  1. salam kenal dari follower no. 103.

    BalasPadam
  2. hye...smbung gegar 1000 blogger...
    salam perkenalan...sudi2 lh dtg blog nika..

    http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. salam perkenalan...
    jom gegar blog..

    BalasPadam
  4. nape tak boleh follow blog awak..

    BalasPadam
  5. Ieta datang mengegar blog Blogger-Blogger di Malaysia. Kasi GEGAR semua.....

    BalasPadam
  6. hi...saya dari segment blog abang ben..saje berblogwalking..keep it up eh..salam perkenalan

    BalasPadam

Pautan Member Bloggers